ÜYELERİMİZİN ZOR ZAMANINDA DA GÜZEL ZAMANINDA DA YANLARINDAYIZ...
14 Aralık 2015, Pazartesi

Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık SenManisa Şubesi Başkanı Mustafa İrğat, 17 Mayıs ta kendi kullandığı traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden sendikanın eski başkanlarından Dr. Ceylan Yoldaş ın eşi diş hekimi Hatice Yoldaş a toplamda 25 bin TL lik ferdi kaza sigortası ödeneğini takdim etti.
 

Memur Sen tarafından 2009 yılından bu yana tüm üyelerine uygulanan ferdi kaza sigortası kapsamında sendika üyelerinden vefat edenlerin yakınlarına veya sakat kalanlara ödenen sigorta ödeneği verilmesi devam ediyor. 17 Mayıs 2015 tarihinde kendi kullandığı traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Sağlık Sen Manisa Şubesinin eski başkanlarından Dr. Ceylan Yoldaş ın eşi Dt. Hatice Yoldaş a da ferdi kaza sigortası kapsamında toplamda her biri 6 bin 250 TL olmak üzere 4 adet toplamda 25 bin TL lik çek takdim edildi. Sendika binasında gerçekleşen çek takdiminde konuşan Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat, -Sağlık Sen ve Memur Sen ailesi olarak üyelerimizin sadece ücret sendikacılığında yanlarında olmadığımızı hizmet sendikacılığımızın yanı sıra sosyal anlamda da üyelerimizin yanında olduğumuzu her platformda dile getirdik. Memur-Sen olarak 2009 yılından beri üyelerimizin vefatı halinde veya bir kaza sonucu sakatlık durumu olması durumunda onların ferdi kaza sigortasını yapmış bulunuyoruz. Bu anlamda sendika olarak üyelerimizin yakınlarının o acı günlerinde yanlarında olmak onların acılarını bir nebze olsun hafifletmek düşüncesinde bir icraatımızı, sendikacılığımızı gerçekleştirmiş oluyoruz.- dedi.
 

ÜYELERİMİZİN ZOR ZAMANINDA DA GÜZEL ZAMANINDA DA YANLARINDAYIZ
 

Mayıs ayında geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Dr. Ceylan Yoldaş ın sadece sendika için değil Manisa için de önemli bir isim olduğuna dikkat çeken İrğat şunları söyledi: -Manisa’mızda daha önceden de sendikamızın şube başkanlığını yapmış olan, sendikamız adına bir çok görevde bulunan, Manisa’da bütün vatandaşlarımızın sevgisini kazanmış değerli ağabeyimiz şube başkanlığımızı yapan Sayın Ceylan Yoldaş ı elim bir trafik kazasında kaybetmiştik. Ben burada bu vesileyle merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Bu anlamda Sayın Ceylan Yoldaş ın ailesine sendikamızın ferdi kaza sigortası kapsamında toplamda 25 bin TL lik varislerine eşit bir şekilde ödenmek üzere bir sigorta ödeneğini ileteceğiz. Merhum Ceylan Yoldaş ın eşi Sayın Hatice Yoldaş Hanıma sizlerin huzurunda bu varisleri adına çekleri iletiyoruz. Bundan sonraki yaşantılarında kendilerine Allah’tan sabır ve yardım diliyorum. Biz Sağlık Sen olarak üyelerimize, üyelerimizin yakınlarına hem zor zamanlarında hem güzel zamanlarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnşallah Rabbim böyle kazaları bizlere bir daha göstermesin.-


Yapılan konuşmaların ardından toplamda 25 bin TL lik sigorta tutarı 4 eşit parça halinde merhum Ceylan Yoldaş ın eşi Hatice Yoldaş a takdim edildi. Hatice Yoldaş Başkan İrgat a ve sendika üyelerine teşekkür etti.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :