SAĞLIK-SEN VE CBÜ REKTÖRLÜĞÜ ARASINDA YAPILAN KURUM İDARİ KURULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI...
02 Aralık 2015, Çarşamba

SAĞLIK-SEN VE CBÜ REKTÖRLÜĞÜ  ARASINDA YAPILAN KURUM İDARİ KURULU

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI  YAPILDI

     Celal Bayar Ünivesitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, yetkili sendika Sağlı-Sen in düzenlediği kurum idari kurul bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Doç.Dr. Mehmet Bilgehan Yüksel in koordinatörlüğünde düzenlenen toplantıda, kurum idari kurul toplantısı çerçevesinde görüşülen öğretim üyelerimizin sorunları ve bunlara ait çözüm yollarına dair alınan kararlar akademisyenlerimiz ile paylaşıldı. Ayrıca toplantı kapsamında katılımcı öğretim üyelerimizin, görüşülen konulara dair ek görüş, istek ve şikayetleri de yetkili mercilere iletilmek üzere alındı.

     Şube başkanımız Mustafa Irgatın ve dekanımız Prof. Dr. Ahmet Var ın da teşrif ettiği bu toplantıya farklı ana bilim dallarından 30 öğretim üyemiz değerli zamanlarını ayırarak katılmışlardır. Bu toplantı öğretim üyelerimizin sorunları ile ilgili ilk toplantı olması itibariyle ayrıca önem arz etmektedir. Toplantı sonucunda katılımcı öğretim üyelerimizden gelen talep ve pozitif geri bildirimler doğrultusunda bu toplantıların periyodik olarak yapılması konusunda fikir birliğine varılmıştır.

        Sağlık-Sen Manisa Şubesi  olarak bu toplantıya katılımcı olan tüm değerli öğretim üyelerimize, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hafsa Sultan Hastanesi yetkililerine  ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

                                              Mustafa İRĞAT

                          Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :