5. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
14 Temmuz 2018, Cumartesi

Sağlık-Sen Manisa Şubemizin 5. Olağan Gneel Kurulu 14 Temmuz 2018'de Sağlık-Sen Genel Başkanı Satın Metin MEMİŞ, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları, Ak Parti Manisa İl Başkanı Berk MERSİNLİ, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK ve sağlık çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirildi. 

Divan Kurulu Başkanlığını Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal ÇIRAK'ın yaptığı kongrede bir konuşma yapan Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanımız Mustafa İRĞAT dört yıllık dönemde gerçekleştirdikleri icraatlerden bahsederek kendisine destek olan başta yönetim kurulu üyeleri olmak üzere tüm Sağlık-Sen üyelerine teşekkür etti.

Selamlama konuşması yapan Ak Parti İl Başkanı Berk MERSİNLİ ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK, Sağlık-Sen Manisa Şubesi'nin çalışmalarından övgüyle bahsederek, Sağlık-Sen'e ve sağlık çalışanlarına her zaman destek olmaya devam edeceklerini söylediler. 

5. Olağan Genel Kurul'da bir konuşma yapan Genel Başkanınmız Metin MEMİŞ ise Sağlık-Sen Manisa Şubesi'nin yerel sedikacılıkta Türkiye'de bir marka haline geldiğini söyledi.  Tek liste olarak yapılan seçimde Mustafa İRĞAt yeniden Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı seçildi. Yönetim Kurulu'nun yeni görev dağılımı ise şöyle gerçekleşti.

Mustafa İRĞAT Şube Başkanı
Kasım UYAN Şube Başkan Vekili
Ozan AĞZIBALLI Başkan Yardımcısı(Teşkilatlanma)
Emine TINAZ Başkan Yardımcısı(Mali İşler)
Huriye CEYLAN Başkan Yardımcısı(Mevzuat)
Şevket NAL Başkan Yardımcısı(Basın ve İletişim)
Özgür BAYKURT Başkan Yardımcısı(Eğitim ve Sosyal İşler)

 

 




PAYLAŞ :