SAĞLIK SEN MANİSA ŞUBESİ TEŞKİLAT TOPLANTISINDA BİRARAYA GELDİ
16 Ocak 2020, Perşembe

     Şubemiz tarafından düzenlenen teşkilat toplantısında temsilcilerimizle bir araya geldik. İki günlük bir eğitim programı olarak gerçekleştirilen toplantımız eğitim programları ve düzenlenen İl divanıyla sona erdi. Teşkilat toplantımızda eğitimci, yazar Refik Akten, ‘Geleceğe umutla bakmak’ temalı sunumunu gerçekleştirirken, Çalışma Hayatı Uzmanı Tarkan Zengin de sendikacılık hakkında bilgilendirmede bulundu.

      İl Divanı açılış konuşmasında Manisa’da bürokrasi, STK’lar, medya, paydaş kurumlar ve siyaset ile birlikte, sağlık çalışanları, üyeler ve teşkilat mensupları adına hizmet üretirken, teşkilat olarak birlik ve beraberlik kimliğinden hiç bir şekilde taviz vermediklerini ifade eden Şube Başkanımız Mustafa Irgatoğlu, Manisa şubesi olarak yeni dönem hedeflerine de hazır olduklarını belirtti.

    Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural ise, hakkaniyetten uzak döner sermaye sisteminin çalışma barışını zedelediğini belirterek sağlık çalışanlarının ayrıcalık değil adalet istediğini söyledi. Ayrıca sağlık çalışanlarının yoğun iş yükü nedeniyle sosyal hayatında sorunlar yaşadığına dikkat çeken Yusuf Dural, çalışanların aynı zamanda bir anne, baba, eş ve evlat olduklarının unutulmaması gerektiğini ifade etti.

              Toplantımıza teşkilat mensuplarımızın yanı sıra; Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, çevre illerin şube başkanları, daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri de katıldı.

PAYLAŞ :